KLACHTEN, RUILEN EN RESTITUTIE 

9.1 U HEEFT JURIDISCH HET RECHT OM BINNEN EEN TERMIJN VAN 14 DAGEN NA HET DOEN VAN U BESTELLING DEZE ALSNOG TE ANNULEREN. DIT KUNT U DOEN D.M.V. EEN E-MAIL AAN DE KLANTENSERVICE; INFO@EXPOCAT.NL MET VERMELDING VAN UW NAAM EN ORDERNUMMER EN EVENTUELE WIJZIGINGEN.
EVENTUELE KOSTEN VOORTVLOEIEND UIT HET AL VERWERKEN EN VERZENDEN VAN DE BESTELLING, WORDEN WEL OP U VERHAALD / AFGETROKKEN VAN HET RESTITUTIEBEDRAG.

9.2 WANNEER U NIET BINNEN DEZE TERMIJN VAN 14 DAGEN REAGEERT, GELDEN DE PRODUCTEN ALS DOOR U ZONDER ENIG BEZWAAR GEACCEPTEERD.

9.3 SPECIAAL BESTELDE ARTIKELEN (ARTIKELEN DIE NIET STANDAARD IN ONS ASSORTIMENT ZITTEN) WORDEN NIET TERUGGENOMEN.

9.4 WANNEER DE BESTELDE PRODUCTEN NIET AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOEN OF U HEBT EEN VERKEERD PRODUCT BESTELD, DAN KUN U DE PRODUCTEN IN OVERLEG EN TER ONZER BEOORDELING RUILEN OF KAN ER RESTITUTIE VERLEEND WORDEN.

9.5 INDIEN HET PRODUCT ONDERWEG IS OP HET MOMENT VAN ANNULEREN/ WIJZIGEN, WORDT HET PRODUCT PAS VERVANGEN/ GELD TERUGGESTORT WANNEER U HET ARTIKEL BINNEN 14 DAGEN COMPLEET, IN ORIGINELE VERPAKKING, ONGEBRUIKT EN VOLDOENDE GEFRANKEERD TERUG HEBT BEZORGD AAN EXPOCAT.NL.

9.6 OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR HET RUILEN VAN HET PRODUCT DAN WEL EEN RESTITUTIE DIENT U AAN DE VOLGENDE VOORWAARDEN VOLDOEN:

  • U DIENT ONS BINNEN 14 DAGEN OP DE HOOGTE TE STELLEN VAN UW KLACHT, UW VERZOEK OM TE RUILEN OF UW VERZOEK TOT RESTITUTIE. DIT DIEN U TE DOEN MIDDELS EEN E-MAIL, BRIEF, TELEFONISCH, DAN WEL LANGS TE KOMEN.
  • HET ARTIKEL DIENT BINNEN 14 DAGEN NA HET OVERLEG MET EXPOCAT.NL. IN HET BEZIT VAN EXPOCAT.NL TE ZIJN. U DIENT HET ARTIKEL VOLDOENDE GEFRANKEERD RETOUR TE STUREN AAN EXPOCAT.NL WE RADEN U HIERBIJ AAN OM EEN BEWIJS VAN UW VERZENDING TE BEWAREN. EXPOCAT IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR DIEFSTAL OF BESCHADIGING TIJDENS DE VERZENDING. VERZEND NOOIT HET PRODUCT RETOUR VOORDAT U HIEROVER OVERLEG HEBT GEHAD MET EXPOCAT.NL. WE ZULLEN U INSTRUCTIES GEVEN OMTRENT HOE TE HANDELEN M.B.T. HET RETOURNEREN.
  • HET PRODUCT DIENT TERUG TE WORDEN GESTUURD IN DE ORIGINELE VERPAKKING, ONGEBRUIKT, ONGEWASSEN, NIET BESCHADIGD EN MET EVENTUEEL AANGEHECHTE KAARTJES.
  • IN GEVAL U HET ARTIKEL WILT RUILEN VOOR EEN ANDER ARTIKEL ZULLEN WIJ ALLEEN DE VERZENDKOSTEN EN DE EVENTUELE MEERPRIJS VAN HET ARTIKEL IN REKENING BRENGEN. DIT BEDRAG DIENT U VOORAF TE VOLDOEN OP HET REKENINGNUMMER VAN JULES HONDENBOETIEK.
  • BIJ VERZOEK TOT RESTITUTIE WORDT HET AANKOOPBEDRAG (MINUS DE DOOR ONS GEMAAKTE VERZENDKOSTEN) BINNEN 14 DAGEN RETOUR GESTORT OP UW BANK OF GIROREKENING INDIEN U AAN BOVENSTAANDE VOORWAARDEN VOLDOET.
  • DE DOOR EXPOCAT.NL IN REKENING GEBRACHTE VERZENDKOSTEN WORDEN INGEHOUDEN OP HET TERUG TE STORTEN BEDRAG.
  • ALLEEN VOLDOENDE GEFRANKEERDE ZENDINGEN WORDEN AANGENOMEN! ONGEACHT DE REDEN VAN RETOUR ZENDEN. NIET VOLDOENDE OF GEHEEL NIET GEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET AANGENOMEN EN WEER RETOUR AFZENDER GEZONDEN!

9.7 PRODUCTEN IN DE SALE KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

9.8 VAN HET RETOURRECHT ZIJN UITGESLOTEN; SNACKS, SPEELGOED, SALES ITEMS, KATTENBAKVULLING EN SCHOONMAAK/VERZORGINGSPRODUCTEN.